25 jaar lang hadden wij een droom… 

Het runnen van een Bed & Breakfast in het zonnige Spanje.

Een droom die is ontstaan uit onze vele bezoekjes aan het noorden van Spanje met onze dochter en zoon. Omdat de kids nog thuis woonden besloten wij deze droom echter nog even te parkeren…

Maar zoals het leven soms onverwachts, spontaan en avontuurlijk kan verlopen (spontaan en avontuurlijk als we zijn) werd onze droom in 2021 werkelijkheid!

Onze tijd is aangebroken! We besloten alles in Nederland achter ons te laten en een grote verhuiswagen vol te laden, hup richting Spanje. Na een lange zoektocht werden wij verliefd op de indrukwekkende schoonheid van de natuur in Andalusia en Axarquia in het bijzonder.

Wij vonden hier ons kleine paradijsje, genaamd: B&B Finca Lagabella. We wisten het direct: dit is de plek om onze droom te realiseren! Op 25 oktober werden wij de trotse nieuwe eigenaren van Finca Lagabella.

Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons even voor, want dat is wel zo netjes.

Wij zijn Rick & Manon, geboren en getogen in het Nederlandse Vinkeveen. Getrouwd, met twee kids, die inmiddels op zichzelf wonen. Wij houden van avontuur, gezelligheid, lekker eten en een goede borrel op z´n tijd. 

Inmiddels hebben we de B&B kamers volledig gerestyled en zijn we druk bezig om ook onze website volledig klaar voor gebruik te maken.

Vragen?!

Je kunt ons altijd even mailen op lagabella@lagabella.com of stuur ons een whats-app berichtje op +34697946444 of +31637173355.

Wij zien er naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze prachtige Bed & Breakfast! 

TripAdvisor