logo
nl fr en

Drie gastenkamers

Elke van onze gastenkamers heeft een eigen toegang en priv├ęterras. De verblijven zijn ingericht met zuiderse kleuren en elk is voorzien van een minibibliotheek, satelliet-TV met TV-Vlaanderen en Kanaal Digitaal. Bovendien beiden wij in elke kamer gratis WIFI aan.
De verblijven beschikken over comfortabele bedden, een aparte badkamer met douche en toilet. Badhanddoeken, strandlakens, haardroger, shampoo en handzeep zijn gratis ter uwer beschikking.

Patio

Onze patio biedt de mogelijkheid tot verpozing in een lommerrijke, gezellige binnenplaats. Je kan er genieten van een verfrissend drankje naar keuze: een frisdrank, een aperitiefje, een wijntje of een Belgisch of Spaans biertje.

Zwembad en verschillende terrasjes

Naast het grote zwembad (11x5 m.) zijn er ligbedden met parasols voorzien. De eeuwenoude olijfbomen, cactussen, bloemen en planten geven de terrassen de nodige schaduw en privacy. Je hebt hier een prachtig zicht op de Maroma met een hoogte van 2.067 m.

Buitenkeuken met groot terras

Geen zin om nog op stap te gaan? Dan biedt onze volledig ingerichte buitenkeuken met BBQ je de mogelijkheid om zelf een hapje klaar te maken.

Frissere winteravonden

In de gemeenschappelijke leefruimte, knus aan de kachel met een boek, een gezelschapsspel, een potje kaarten of een gezellige babbel, wij zijn altijd bereid om een spelletje mee te spelen of reiservaringen te delen met onze gasten.
Een groot assortiment aan boeken, info over de streek en uitstappen staan ter beschikking van de gasten.